Right Output Channel not working

An area for people to discuss Scope related problems, issues, etc.

Moderators: valis, garyb

Post Reply
Matti
Posts: 46
Joined: Wed Jul 11, 2007 7:11 am
Contact:

Right Output Channel not working

Post by Matti »

Hi, I have Win10 PC installed Pulsar II card with Z-Link and been using on many yers.

Now right Output Channel just stopped working?
Both chanels show meters on my daw (Adobe Audition) and scope software. Checked scope routing, swapped left and right out etc
Cable fully checked and correct. swapped left /right wiring, changed cables etc Analog amps, spkrs/phones checked?

Yours Matti

Scope v 7.1
Windows 10 64bit
User avatar
garyb
Moderator
Posts: 23246
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: Right Output Channel not working

Post by garyb »

you checked the inside of the d-sub?
Matti
Posts: 46
Joined: Wed Jul 11, 2007 7:11 am
Contact:

Re: Right Output Channel not working

Post by Matti »

Hi,Unfortunately I can't find on the Pulsar interface board or interfaces
anything that would help solve the problem for me with reference to your answer. As an attachment I put a picture of the card (See Appendix Pulsar card.jpg)?
Has anyone else had a similar problem and could help?
-Yours Matt
Attachments
Pulsar card.jpg
Pulsar card.jpg (7.58 MiB) Viewed 160 times
User avatar
garyb
Moderator
Posts: 23246
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: Right Output Channel not working

Post by garyb »

the d-sub on the cable whip as well as the connectors on the cable whip?
User avatar
valis
Posts: 7312
Joined: Sun Sep 23, 2001 4:00 pm
Location: West Coast USA
Contact:

Re: Right Output Channel not working

Post by valis »

You can use a V/Ohm meter to test continuity on the cable whip.
Post Reply