How to use Scope XITE-1D MIDI/Audio with Harrison Mixbus 32C v6

Compare notes on how to get the most from Scope devices, etc.

Moderators: valis, garyb

Post Reply
User avatar
dante
Posts: 4195
Joined: Sat Nov 24, 2001 4:00 pm
Location: Melbourne Australia
Contact:

How to use Scope XITE-1D MIDI/Audio with Harrison Mixbus 32C v6

Post by dante »

At some stage I will do a full ScopeRise article on this, for the time being with limited time Ill just post these 3 screenshots, allows me to play MIDI keyboard into MB32, route to XITE-1D proWave whilst monitoring the proWave and ability to record the MIDI and/or Audio output:
Scope Setup
Scope Setup
proWave Harrision Scope Setup.jpg (185.16 KiB) Viewed 1513 times
MIDI / Audio IO in MB32C
MIDI / Audio IO in MB32C
proWave Harrison IO Setup.jpg (132.1 KiB) Viewed 1513 times
Master bus output to XITE for monitoring via ADAT
Master bus output to XITE for monitoring via ADAT
proWave Harrison Master Out Setup.jpg (52.68 KiB) Viewed 1513 times

dawman
Posts: 13826
Joined: Sun Jul 24, 2005 4:00 pm
Location: PROJECT WINDOW

Re: How to use Scope XITE-1D MIDI/Audio with Harrison Mixbus 32C v6

Post by dawman »

Nice share.
Hoping they get MIDI CC’s soon...

User avatar
dante
Posts: 4195
Joined: Sat Nov 24, 2001 4:00 pm
Location: Melbourne Australia
Contact:

Re: How to use Scope XITE-1D MIDI/Audio with Harrison Mixbus 32C v6

Post by dante »

You mean like the new Reason https://youtu.be/9SR_qQDGHuI ? Or just for mixing using control surfaces https://www.youtube.com/watch?v=xfdSe2aPKDI ? You might be confusing Mixbus with UAD Console (which has no CC remote control option other than Softube Console1).

I got Pitch bend and Mod wheels. If you cant get the job done with those 2 CC's then the others wont help much :)

Post Reply