switch to next sound ?

A place to talk about whatever Scope music/gear related stuff you want.

Moderators: valis, garyb

Post Reply
nebelfuerst
Posts: 179
Joined: Tue Jun 23, 2009 10:55 am

switch to next sound ?

Post by nebelfuerst »

I recently bought a Xite1d with some new synths.
Now I want to check out all sound patterns coming with it.

I play with my keyboard , then I have to fetch the mouse to select the next pattern in scope.

Is there a more elegant way to switch to the next pattern ?
\\\ *** l 0 v e | X I T E *** ///

User avatar
valis
Posts: 5379
Joined: Sun Sep 23, 2001 4:00 pm
Location: West Coast USA
Contact:

Re: switch to next sound ?

Post by valis »

Ie, how to map changing presets to a midi controller or program/bank change message?

nebelfuerst
Posts: 179
Joined: Tue Jun 23, 2009 10:55 am

Re: switch to next sound ?

Post by nebelfuerst »

I'm not sure how to get exactly +1, as most of the controllers are wheels.
I'll probably have to read the manual of my PCR-M30
\\\ *** l 0 v e | X I T E *** ///

Ripper
Posts: 224
Joined: Tue Jan 08, 2013 5:33 am

Re: switch to next sound ?

Post by Ripper »


nebelfuerst
Posts: 179
Joined: Tue Jun 23, 2009 10:55 am

Re: switch to next sound ?

Post by nebelfuerst »

I feel a bit ashamed not reading the manual first.
Since now, I used this lengthy sequence on PCR-30: ProChange-INC-Enter
Now I found out, that just pressing INC does the same job.

It works well with prodyssey, which I just tried.
\\\ *** l 0 v e | X I T E *** ///

Post Reply