Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Discuss Scope XTC mode.

Moderators: valis, garyb

Post Reply
User avatar
erminardi
Posts: 1575
Joined: Fri Apr 30, 2004 4:00 pm

Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by erminardi »

I'm just wondering if finally we have back the XTC (or VST/VSTi) feature in this new release?
Garyb?

Thanks :)
4PC + Scope 5.0 + no more Xite + 2xScope Pro + 6xPulsarII + 2xLunaII + SDK + a lot of devices (Flexor III & Solaris 4.1 etc.) + Plugiator.

User avatar
garyb
Moderator
Posts: 22412
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by garyb »

it's always been just an add-on.
the plan is to release it with it's own installer when it's ready.

User avatar
erminardi
Posts: 1575
Joined: Fri Apr 30, 2004 4:00 pm

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by erminardi »

Cool, many thanks for the reply :)
4PC + Scope 5.0 + no more Xite + 2xScope Pro + 6xPulsarII + 2xLunaII + SDK + a lot of devices (Flexor III & Solaris 4.1 etc.) + Plugiator.

Wolferich
Posts: 82
Joined: Mon Dec 20, 2004 4:00 pm
Location: Switzerland
Contact:

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by Wolferich »

... but will it work with 64 bit clients? That would be sooooo cooool

User avatar
garyb
Moderator
Posts: 22412
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by garyb »

will work?
those are dangerous words for unfinished software, but yes, i expect it to.

User avatar
pollux
Posts: 503
Joined: Fri May 28, 2004 4:00 pm
Location: France

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by pollux »

garyb wrote:
Wed Dec 13, 2017 3:04 pm
will work?
those are dangerous words for unfinished software, but yes, i expect it to.
Image

rajoagri
Posts: 3
Joined: Tue Jan 05, 2010 10:59 am

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by rajoagri »

Any news on this?

JoPo
Posts: 2306
Joined: Wed Jun 05, 2002 4:00 pm
Location: VRRAAaaooOôOooommmh
Contact:

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by JoPo »

Still no update since this thread...
> > > > > > > > > > > > --- Musica --> here ! ---< < < < < < < < < < < <

pranza
Posts: 96
Joined: Sun Dec 14, 2008 1:22 pm
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by pranza »

i'm running v5.1 on x64 with XTC. As XTC vst version is quite old (from the nineties), not all daws run these plugs, but some do. For example, Samplitude 11, Live! 8, older versions of Cubase (haven't tried new though)... others just scan them but not initialize.
i'm happy with it. it can't 'render', must do realtime, but it works.

User avatar
garyb
Moderator
Posts: 22412
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by garyb »

there has been a lot of work on v7.1.
it still has a couple of show-stopping bugs.

dorteb
Posts: 12
Joined: Fri Jan 26, 2007 12:01 pm

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by dorteb »

And? Is it?

User avatar
garyb
Moderator
Posts: 22412
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by garyb »

NO.

rajoagri
Posts: 3
Joined: Tue Jan 05, 2010 10:59 am

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by rajoagri »

Well?

User avatar
dante
Posts: 4236
Joined: Sat Nov 24, 2001 4:00 pm
Location: Melbourne Australia
Contact:

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by dante »

Will be a great addition if it comes along.

Post Reply