PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Tue Jun 27, 2017 5:49 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Modular showing wrong directories(how to restore)
PostPosted: Thu Dec 04, 2014 6:34 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 29, 2011 7:12 pm
Posts: 299
While trying out the modular sts osc module my system froze akin to opening the sts 4000 sampler device and after a reboot all of the directories in settings and the directories on the modular are pointing to that what I think is the base folder of the scope install directory. how do I restore the modular directories? Ive already manually restored the directories within the scope settings screen, but how do I restore the modular directories in the modular device?

Attachment:
MISSING MOD DIRECTORIES.png
MISSING MOD DIRECTORIES.png [ 19.85 KiB | Viewed 940 times ]


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Modular showing wrong directories(how to restore)
PostPosted: Thu Dec 04, 2014 9:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Posts: 20811
Location: ghetto by the sea
the easiest way would be to just run the installer.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Modular showing wrong directories(how to restore)
PostPosted: Sun Dec 07, 2014 12:20 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 29, 2011 7:12 pm
Posts: 299
Thanks Gary, I did just that. All good now!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group