PLEASE HELP

A place to talk about whatever Scope music/gear related stuff you want.

Moderators: valis, garyb

Post Reply
AndyP13
Posts: 23
Joined: Sat Dec 01, 2007 2:16 am

PLEASE HELP

Post by AndyP13 » Wed Dec 06, 2017 3:17 pm

Just got the V7 update and installed it - when I double click the Icon to load up the SC software I get a box saying -

Cannot start software because board(s) or driver not properly installed. Please check installation,
When I click OK I get another box saying -
Cannot gain access to the SCOPE hardware

fraz
Posts: 848
Joined: Fri Jun 03, 2005 4:00 pm
Location: Springfield !

Re: PLEASE HELP

Post by fraz » Thu Dec 07, 2017 2:01 pm

Try re-install sofware - over the top / or un-install then re-install / re-start - make sure you have the correct software for Xite or PCI cards - 32 bit or 64 bit - Just mess around till it works.

If you have Xite make sure power is on before computer is booted - just ideas and messing around till it works - :)

User avatar
RA
Posts: 327
Joined: Fri Aug 18, 2006 4:00 pm
Contact:

Re: PLEASE HELP

Post by RA » Thu Dec 07, 2017 2:19 pm

Just a little tip....you know...there is a search option on the forum :D
- We're freaks about gearz and methods -
More on dNa: http://dnamusic.nl

User avatar
garyb
Posts: 21319
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: PLEASE HELP

Post by garyb » Thu Dec 07, 2017 3:20 pm

sounds like the drivers did not install and the older drivers are still in place.

Ripper
Posts: 124
Joined: Tue Jan 08, 2013 5:33 am

Re: PLEASE HELP

Post by Ripper » Thu Dec 07, 2017 3:43 pm

garyb wrote:sounds like the drivers did not install and the older drivers are still in place.
I deleted the 5.1 driverfile in windows\system32\drivers\ and solved that part of the problems of the upgrade.

Post Reply