dNa Tape and optimus run on Scope 3.1

dNa Devices discussion & support

Moderators: valis, RA

User avatar
garyb
Posts: 21720
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: dNa Tape and optimus run on Scope 3.1

Post by garyb » Sun Jan 18, 2015 1:38 pm

it's obvious that your prejudices make it impossible for you to hear me. it's fine. there is no prize for being right.

fra77x
Posts: 889
Joined: Tue Apr 17, 2001 4:00 pm

Re: dNa Tape and optimus run on Scope 3.1

Post by fra77x » Sun Jan 18, 2015 1:52 pm

.
Last edited by fra77x on Sun Jan 18, 2015 2:12 pm, edited 1 time in total.

User avatar
dante
Posts: 3846
Joined: Sat Nov 24, 2001 4:00 pm
Location: Melbourne Australia
Contact:

Re: dNa Tape and optimus run on Scope 3.1

Post by dante » Sun Jan 18, 2015 2:01 pm

Dudes, we are ALL guilty of OT here, including me waffling about playing the microchip. Lets respect this is about dNa Tape and Optimus - it doesn't run on 3.x - and move on.

fra77x
Posts: 889
Joined: Tue Apr 17, 2001 4:00 pm

Re: dNa Tape and optimus run on Scope 3.1

Post by fra77x » Sun Jan 18, 2015 2:18 pm

from page 3 of the thread it is OT... I replied to a post made by the original poster "geoffd99".

If he talks OT then everyone can post accordingly... So personally i' m not "guilty".

:D

p.s. No joke: I try to run the new Elite Dangerous on an old 386 i have in my grandmother's house and it can't read the disk...
Should i call Bill Gates or the Intel supervisor? :D

dawman
Posts: 13285
Joined: Sun Jul 24, 2005 4:00 pm
Location: PROJECT WINDOW

Re: dNa Tape and optimus run on Scope 3.1

Post by dawman » Sun Jan 18, 2015 6:35 pm

Wow, this went south, but RA loves having the bumps from guys who didn't hear the Mayor of Roterdam...

Ankyu

hubird

Re: dNa Tape and optimus run on Scope 3.1

Post by hubird » Sun Jan 18, 2015 6:57 pm

dante wrote:Dudes, we are ALL guilty of OT here,
Have to say it was not about being OT or not (in the first place)...but about being totally pointless and misaddressing.

fra77x
Posts: 889
Joined: Tue Apr 17, 2001 4:00 pm

Re: dNa Tape and optimus run on Scope 3.1

Post by fra77x » Mon Jan 19, 2015 1:02 am

What do you know about?

User avatar
garyb
Posts: 21720
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: dNa Tape and optimus run on Scope 3.1

Post by garyb » Mon Jan 19, 2015 1:41 am

nothing to see here.
just walk away.

geoffd99
Posts: 365
Joined: Mon May 10, 2004 4:00 pm
Location: South London

Re: dNa Tape and optimus run on Scope 3.1

Post by geoffd99 » Mon Jan 19, 2015 1:05 pm

Hi all
well thanks for the discussion, I was only trying to buy a new plugin 8)

Incidentally, Scope relies on mimicking the setups (interfaces) used in traditional physical studios. That is quite interesting, in the context of whatever it is that is getting discussed. My interest in the Tape Echo from DNA is because I used to own a WEM Copicat about 35 years ago. There is a huge debate about this skeuomorphic design - see this

http://www.bbc.co.uk/news/magazine-22840833

Thanks all!
Geoff

fra77x
Posts: 889
Joined: Tue Apr 17, 2001 4:00 pm

Re: dNa Tape and optimus run on Scope 3.1

Post by fra77x » Mon Jan 19, 2015 1:12 pm

Scope does not relies on that.
Some developers (including me for some devices) choose that type of design for aesthetic reasons.

If you've used that device for 35 years you don't need to worry. You have a lot of time in front of you. :)

Post Reply