Bug Reports

Ocean Swift Synthesis Official Support Subforum

Moderators: valis, faxinadu, FernandoHood

User avatar
yayajohn
Posts: 1060
Joined: Thu Mar 01, 2007 5:01 pm
Location: Everywhere....Nowhere

Re: Bug Reports

Post by yayajohn » Sat Dec 30, 2017 4:33 pm

Just a couple of minor things i found with the newest devices. Xite-1 Scope 7 Windows 7 64bit

Scope Commander:
Commander A (didn't try B C or D yet, not sure if i will ever get there as it can get really crazy with just a few!)
Slot 02
Source
Knob/Button - I think this is wired reverse?

Debbie Droner
Oscillator 2
Wave selection switch
When "IN" is selected it outputs white noise

User avatar
faxinadu
Posts: 1361
Joined: Wed Nov 01, 2006 3:12 am
Location: israel
Contact:

Re: Bug Reports

Post by faxinadu » Mon Jan 01, 2018 6:47 am

on it, gimme a bit, will be fixed :)
Scope 3rd Party Developer
http://www.oceanswift.net
Scope, Android and PC Developer
https://www.facebook.com/purechordsrecords/
Music
https://faxinadu.bandcamp.com/

User avatar
yayajohn
Posts: 1060
Joined: Thu Mar 01, 2007 5:01 pm
Location: Everywhere....Nowhere

Re: Bug Reports

Post by yayajohn » Mon Jan 01, 2018 8:26 am

It can wait :)

I know what you're working on :wink:

User avatar
Mr Arkadin
Posts: 3222
Joined: Thu May 24, 2001 4:00 pm

Re: Bug Reports

Post by Mr Arkadin » Mon Jan 01, 2018 11:30 am

I'm on XITE-1 and thought I'd try the Enveloper Supreme Xite.dev. However I get the usual DSP error when I try to load it. I don't get this error with the non-XITE version. I realise this is a freebie so may not be top priority.

User avatar
faxinadu
Posts: 1361
Joined: Wed Nov 01, 2006 3:12 am
Location: israel
Contact:

Re: Bug Reports

Post by faxinadu » Tue Jan 02, 2018 4:47 am

Mr Arkadin wrote:
Mon Jan 01, 2018 11:30 am
I'm on XITE-1 and thought I'd try the Enveloper Supreme Xite.dev. However I get the usual DSP error when I try to load it. I don't get this error with the non-XITE version. I realise this is a freebie so may not be top priority.
i know why that happens :/ ..... the xite version of the enveloper supreme locks the internal sequencer to xite's physical dsp2 as to the only current workaround to get that to work on xite. so you probably loaded it on a project where dsp2 is already doing things. if you load it on an empty or light project you won't get the error. unfortunatley, at the moment it is the best workaround we can do. i will no longer use any of those buggy core sdk modules in the future at least until the core problem is fixed on sc side... ehehehe enough is enough, only trouble from these ;) :)
Scope 3rd Party Developer
http://www.oceanswift.net
Scope, Android and PC Developer
https://www.facebook.com/purechordsrecords/
Music
https://faxinadu.bandcamp.com/

User avatar
faxinadu
Posts: 1361
Joined: Wed Nov 01, 2006 3:12 am
Location: israel
Contact:

Re: Bug Reports

Post by faxinadu » Tue Jan 02, 2018 4:48 am

yayajohn wrote:
Mon Jan 01, 2018 8:26 am
It can wait :)

I know what you're working on :wink:
just waiting on holger to make and upload the setups and then..... :)
Scope 3rd Party Developer
http://www.oceanswift.net
Scope, Android and PC Developer
https://www.facebook.com/purechordsrecords/
Music
https://faxinadu.bandcamp.com/

Liquid EDGE
Posts: 857
Joined: Sun Apr 04, 2004 4:00 pm
Location: Brighton England
Contact:

Re: Bug Reports

Post by Liquid EDGE » Sun Jan 07, 2018 12:51 am

faxinadu wrote:
Tue Jan 02, 2018 4:47 am
Mr Arkadin wrote:
Mon Jan 01, 2018 11:30 am
I'm on XITE-1 and thought I'd try the Enveloper Supreme Xite.dev. However I get the usual DSP error when I try to load it. I don't get this error with the non-XITE version. I realise this is a freebie so may not be top priority.
i know why that happens :/ ..... the xite version of the enveloper supreme locks the internal sequencer to xite's physical dsp2 as to the only current workaround to get that to work on xite. so you probably loaded it on a project where dsp2 is already doing things. if you load it on an empty or light project you won't get the error. unfortunatley, at the moment it is the best workaround we can do. i will no longer use any of those buggy core sdk modules in the future at least until the core problem is fixed on sc side... ehehehe enough is enough, only trouble from these ;) :)
Bit of a pain. But at least they can work on Xite.

Post Reply