PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Wed Aug 23, 2017 4:12 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Mon Jul 10, 2017 2:28 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Apr 18, 2014 1:11 pm
Posts: 146
Device: OS-Total-Bundle > all setup´s
Scope System (Xite/Pci, number and models of boards): XITE
Operating System: WinXP, scope 5.1
32/64 Bit: 32bit
Bug Description:

hello faxi,
please, tell me what your setup do!!
(OS-Total-Bundle > all setup´s)
it crashed my lovely stable XITE-scope 5.1 installation
...and this is every horror to deBug... :cry:

for example:
what is the difference between the two example.dsp files except time of edit?
i can´t found it, but rollback can repair it ~ sometime yes sometime not

send me a list of your sc-edits to remake this with "try and error"
and please, no more setup.exe!!
every children can install scope-stuff manually ;)
and you can see, what and where you do!
thx and ROCK ON!

ps.: pci not tested yet with old projects... but i will now get nightmares, i think back to the zarg-install ~~~


Attachments:
2017_07_10-XITE-DSP-BUG-OS-Shruti Supreme_Duet.PNG
2017_07_10-XITE-DSP-BUG-OS-Shruti Supreme_Duet.PNG [ 15.52 KiB | Viewed 277 times ]
2017_07_10-XITE-DSP-file_missing_after_install_OSS-Total_Bundle.PNG
2017_07_10-XITE-DSP-file_missing_after_install_OSS-Total_Bundle.PNG [ 110.24 KiB | Viewed 277 times ]
2017_07_10-OS-BUGs.zip [126.8 KiB]
Downloaded 7 times

_________________
|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] Lange Welle, Mittelwelle, Kurze Welle, Ultra Kurze Welle
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Mon Jul 10, 2017 11:35 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Nov 01, 2006 3:12 am
Posts: 1082
Location: israel
wow crazy :0 we have never seen this. i am checking with sonic core and will get back to you asap!!

_________________
Scope 3rd Party Developer
http://www.oceanswift.net
https://www.facebook.com/oceanswiftsynthesis/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 7:35 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Nov 01, 2006 3:12 am
Posts: 1082
Location: israel
this is very odd, did you also install anything else? the dsp files you are showing are not included in our setups!!!

The only dsp files that could be affected are:
M4P5FB1.dsp, M4P1FB1.dsp, M4MLFR2.dsp, sc-mod4.dsp, MogLFR2.dsp, MogLFR2.dsp, MogLFR2.dsp

_________________
Scope 3rd Party Developer
http://www.oceanswift.net
https://www.facebook.com/oceanswiftsynthesis/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 8:55 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Posts: 20903
Location: ghetto by the sea
are you using projects from the PCI system in the XITE system?

if so, and if both systems are in the same machine, the files may be loading from the wrong folder. loading files from the PCI folder will make strange problems with the XITE.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 9:18 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Nov 01, 2006 3:12 am
Posts: 1082
Location: israel
ya i had that thought as well?

_________________
Scope 3rd Party Developer
http://www.oceanswift.net
https://www.facebook.com/oceanswiftsynthesis/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 1:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Apr 18, 2014 1:11 pm
Posts: 146
XITE only XITE setup with XITE projects
PCI only PCI Setup with PCI projects

except freeware and other > on both
if not expressly pointed out, but then in the extra folder except systemfiles

here, only after OS installation, this message sent when load Optimaster X, no more tested yet
then, i rollback only the dsp-file from backup, now without message.
now jump between the two files and restarts
error < :evil: > ok

see here
the same horror was with zarg

viewtopic.php?f=1&t=33936

is there a scope-system checklist bugi?
i'm confused, the file exists but is not found
... is the error in the file "dsp.idx" ???
example scope seti code:
ÜÜÜgaTT''++ must be corrected to ÄÄÄasMM"++ ...or so? :lol:


Attachments:
Wow_signal.jpg
Wow_signal.jpg [ 159.55 KiB | Viewed 216 times ]

_________________
|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] Lange Welle, Mittelwelle, Kurze Welle, Ultra Kurze Welle
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 9:54 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Posts: 20903
Location: ghetto by the sea
if it's xp, then usually the problem is that the dsp file has been marked "read only" when the "can't find dsp file" message appears. windows xp does make this decision in certain circumstances.

in a later windows os, it's usually a matter of administrator mode for the application.

beyond that, i've never seen this issue, nor have i ever seen the need to debug so deeply. it's interesting that you may have had a strange event twice. i'm baffled.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Wed Jul 12, 2017 5:20 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Apr 18, 2014 1:11 pm
Posts: 146
"read only"? ...ohh could be, will check this :wink:

_________________
|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] Lange Welle, Mittelwelle, Kurze Welle, Ultra Kurze Welle


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Wed Jul 12, 2017 6:43 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Nov 01, 2006 3:12 am
Posts: 1082
Location: israel
ok so this issue clearly has nothing to do with OS devices, can this topic be moved to another subforum?

_________________
Scope 3rd Party Developer
http://www.oceanswift.net
https://www.facebook.com/oceanswiftsynthesis/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Wed Jul 12, 2017 8:39 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Posts: 20903
Location: ghetto by the sea
i'm not sure how to move just part of the thread, so please start a new thread in the problem solving forum, if the issue continues...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Wed Jul 12, 2017 11:05 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Apr 18, 2014 1:11 pm
Posts: 146
checked, all files were and are writable

... and the XITE probs "no more SAT connection" are normal :-?

_________________
|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] Lange Welle, Mittelwelle, Kurze Welle, Ultra Kurze Welle


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Thu Jul 13, 2017 12:25 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Posts: 20903
Location: ghetto by the sea
there are as many sat connections as there are. it's decided by the chips themselves, not the XITE design. the Zarg plugins would need to be rebuilt considering those issues, but it depends on exactly how you use things. this really isn't the forum for this discussion, though.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Thu Jul 13, 2017 1:22 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Apr 18, 2014 1:11 pm
Posts: 146
garyb wrote:
...the Zarg plugins would need to be rebuilt considering those issues, but it depends on exactly how you use things. this really isn't the forum for this discussion, though.


mmh, don´t understand,
pleace see pic1
shruti-supreme and shruti-duet for XITE with SAT-problem... i think, dev´s are new?

_________________
|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] Lange Welle, Mittelwelle, Kurze Welle, Ultra Kurze Welle


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug Reports
PostPosted: Thu Jul 13, 2017 1:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Posts: 20903
Location: ghetto by the sea
there are only so many sat connections, period.

many things might max them. you can always mess with assignment of dsps to limit problems, but you only get what is physically possible with the processors.

http://www.hitfoundry.com/issue_07/xitemast.htm
http://www.hitfoundry.com/issue_22/dsp_mast.htm


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group