PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Mon Dec 11, 2017 1:31 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: MiniMax new Factory set - valid file?
PostPosted: Fri Apr 27, 2007 7:05 am 
Offline

Joined: Sun Mar 05, 2006 4:00 pm
Posts: 68
I can't seem to get into the 'MiniMax new Factory set' file (the one posted on CreamWare's FTP site) in either the Remote or KlangBox Editor (Macintosh). In the KB Editor, the file appears to open but there are no patches listed. The Remote Editor quits immediately when I attempt to open the file.

Does anyone have a working copy of this file to post?

- Greg


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: MiniMax new Factory set - valid file?
PostPosted: Fri Apr 27, 2007 6:16 pm 
Offline

Joined: Thu Aug 24, 2006 4:00 pm
Posts: 35
Please, check ftp://ftp.creamware.de/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: MiniMax new Factory set - valid file?
PostPosted: Sat Apr 28, 2007 3:03 am 
Offline

Joined: Sun Mar 05, 2006 4:00 pm
Posts: 68
Tiitu wrote:


I think you misunderstood. The Minimax file that is causing me problems is here:

ftp://ftp.creamware.de/Software/ASB-Box ... undpresets

I can't get this file to load in either the Minimax KlangBox or Remote Editors (I've had no trouble loading other Minimax files). Was wondering if perhaps the file itself is corrrupted (it's happened before).

Does anyone have a copy of these presets to share?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 28, 2007 10:27 am 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2006 4:00 pm
Posts: 59
I have loaded those sounds into my minimax asb with no problem. I just downloaded the file again and they worked fine. the file is not corrupt.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 28, 2007 10:52 am 
Offline

Joined: Sun Mar 05, 2006 4:00 pm
Posts: 68
fx1mark wrote:
I have loaded those sounds into my minimax asb with no problem. I just downloaded the file again and they worked fine. the file is not corrupt.


Good to know, but I still can't open this file in either version of the Minimax editor (Remote/KB) on a Mac. Any ideas?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 28, 2007 2:25 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2006 4:00 pm
Posts: 59
I'm using a pc, maybe that's the difference.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 01, 2007 6:36 pm 
Offline

Joined: Tue May 15, 2007 7:31 pm
Posts: 3
Need to ask pretty much the same thing. Is there some trick to get the 'Minimax new Factory set.pre' to open? Using Remote V2.3 on the Minimax ASB v 2.0. WinXP x64. Everything else opens, loads, and saves just fine. What gives? Again, all else runs perfectly. ???


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 2:03 pm 
Offline

Joined: Tue May 15, 2007 7:31 pm
Posts: 3
ThanX & RegardZ to Gregae >>> Problem solved !!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 2:44 pm 
Offline

Joined: Sat May 12, 2007 11:17 am
Posts: 11
RetroTones wrote:
ThanX & RegardZ to Gregae >>> Problem solved !!


I have the same problem.. how did you resolve?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: MiniMax new Factory set - valid file?
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 4:17 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 10, 2011 7:17 pm
Posts: 6
I also have the same problem. Is there a working file?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group