Page 1 of 1

How to unblock your Noah?

Posted: Fri Jan 26, 2018 2:43 pm
by paugui
Hi all

So... I just got a Creamware Noah EX! :D

I already have one, a Final Edition with the rare Meurer MiniMax controller, but felt it would be nice to add a second one, especially since I'm giving up on my Creamware Pro 12.

When I got the other one, I remember I had to contact Sonic Core to unblock the remaining plug-ins in my Creamware Noah EX, but I can't recall the entire process...

Is it something you can only do with the original editor?
I currently have a MacBook Pro with Mac OS 10.9, so if I need to use an older computer, I should start checking it to get the plug-ins unblocked very quickly :)
Also, what information does Sonic Core need to unblock the plug-ins, just the serial number or something more?


Thanks in advance,
Best regards

Paulo

Re: How to unblock your Noah?

Posted: Sun Jan 28, 2018 6:49 am
by Nebukadneser
I think you can just download the remaining plugins from the SC site as they do not require a key for registration. I think I read somewhere that the final plugs were released free of charge after the platform was abandoned. I canĀ“t verify as I purchased mine (Prodyssey and Pro 5), but the beta of Vectron requires no license. For installation, i dropped the OXE files in the correct folder (Install or oxe) under Noah, and the plugs were auomatically installed upon starting the NOAH remote sofware.

Neb

Re: How to unblock your Noah?

Posted: Sun Jan 28, 2018 11:17 am
by garyb
write to support and provide your serial number. ask for a keyfile.

you MUST use XP or OSX10.2 or EARLIER to update the Noah.

Re: How to unblock your Noah?

Posted: Wed Jan 31, 2018 5:05 pm
by paugui
Are you sure it must be OS 10.2 or earlier?

I am pretty sure that, when I did it with the other one, I used my old iMac with OS 10.4...

Have to see what to do as it seems I actually really need to reinstall the OS to get it to work (no audio available... :S).

Re: How to unblock your Noah?

Posted: Wed Jan 31, 2018 6:17 pm
by garyb
do what you want, maybe it will work. don't blame me if you end up with a brick.

remember, that software was written more than 10 years ago...