PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Tue Oct 17, 2017 5:13 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Is XTC working in 64-bit?
PostPosted: Fri Apr 20, 2012 12:55 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Dec 16, 2007 3:40 am
Posts: 112
Location: Germany
I´ve been away for a while and thinking about switching back.
Has anyone experiences with this configuration:
Win 7 64-bit
Reaper 64-bit
Scope 5.1
XTC-mode

or is anyone running XTC/VSTiM in an 64-bit host?

Thanks in advance!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Is XTC working in 64-bit?
PostPosted: Wed May 02, 2012 8:50 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jul 24, 2005 4:00 pm
Posts: 12779
Location: PROJECT WINDOW
Post over at cockos as it seems there are a few Reapites using XTC and seem quite happy with it. But there's a new 4.23 release that finally addressed Tempo/Time Signatures and seems has added functions for the UAD guys that might apply to Scope XTC mode, though I am a Scope mode guy. But I love Reaper. Best stablity for playback in a siftware DAW I have ever tried.

_________________
https://soundcloud.com/jimmyvee/sets/solaris-demos-1
http://soundcloud.com/jimmyvee/sets/sol ... akt-tunes/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Is XTC working in 64-bit?
PostPosted: Thu May 03, 2012 12:07 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Dec 16, 2007 3:40 am
Posts: 112
Location: Germany
Ankyu Jimmy :wink:
I´ll try my luck there.
BTW: I came a long way over Cubase, Logic, Ableton and Samplitude and finally landed at Reaper. Rock-solid, ultra versatile, slim and fast. Great!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Is XTC working in 64-bit?
PostPosted: Thu May 10, 2012 1:55 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Dec 16, 2007 3:40 am
Posts: 112
Location: Germany
I wrote to the SC-Support. Their answer:
No, it´s not possible to run XTC-mode in 64-bit hosts and they can´t tell when.

...boohooo.

I´ll have to wait


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Is XTC working in 64-bit?
PostPosted: Mon May 28, 2012 6:46 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jul 24, 2005 4:00 pm
Posts: 12779
Location: PROJECT WINDOW
The Modular Scope VST Clock seems to be the only dll.s I got to work, but I like Scope Mode.
In the XITE-1 I can use the same project for recording/tracking, mastering and live performance. Using a BCF-2000 I can run everything including Modular too.
But post over at cockos, there are some Scopers who claim they are using it, but I am not dure which drivers or OS...

_________________
https://soundcloud.com/jimmyvee/sets/solaris-demos-1
http://soundcloud.com/jimmyvee/sets/sol ... akt-tunes/


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group