Latency with xtc mode

Discuss Scope XTC mode.
Post Reply
topshit
Posts: 50
Joined: Mon Jul 18, 2011 12:12 pm

Latency with xtc mode

Post by topshit » Fri Apr 13, 2012 6:43 am

Hey guys!
I´m interessted to know what latency you have with xtc mode and wich system you have (daw, computer specifications,scope version, pci card version-luna, pulsar....)

Maybe interessting for all xtc users...

Thanks, Mischa

Kenf2
Posts: 21
Joined: Tue Aug 02, 2011 1:25 am

Re: Latency with xtc mode

Post by Kenf2 » Thu May 31, 2012 8:59 am

I use 7mS... With a Asus P7P55, i5, XP, Cubase6. Pulasr II, Scope 4.5.
Regards
Kenf

fraz
Posts: 837
Joined: Fri Jun 03, 2005 4:00 pm
Location: Springfield !

Re: Latency with xtc mode

Post by fraz » Wed Jun 20, 2012 10:52 am

mines about 7ms too ....... :P ...........

Have Creamware Scope Pro 15 DSP PCI CARD and Pulsar 2 sound card 6 DSP in one system with 21 DSP chips

PC Q9550 Core 2 Quad (4x2.83GHz)??? 4GB RAM XP HOME - 2 PC monitors screens

Cubase 6 and some of the usual suspects like Ableton Love? Reason 2.5------------upwards------Synapse Audio Orion (like this)
loadsa plugs...........



(also have Power Sampler 3 DSP card that isn't connected)

djstudio
Posts: 42
Joined: Mon Oct 06, 2008 11:54 pm
Location: italy

Re: Latency with xtc mode

Post by djstudio » Tue Oct 09, 2012 3:31 am

me too use 7 ms with 7400 dual core

naquela
Posts: 19
Joined: Sun Jan 08, 2012 8:34 am

Re: Latency with xtc mode

Post by naquela » Thu Mar 07, 2013 5:59 pm

i Have 4.376 on cubase 5.1
Scope 5.1
i change in the cset.ini the value 256 by 128

Win 7 32 ,
Board -> MSI P67A-GD55 (B3) LGA 1155
intel i5

PowerSampler + Luna + Scope booster

Post Reply