XTC Project

Discuss Scope XTC mode.
Post Reply
fraz
Posts: 837
Joined: Fri Jun 03, 2005 4:00 pm
Location: Springfield !

XTC Project

Post by fraz » Tue Nov 22, 2011 5:31 am

Hi,

I've uploaded a jpeg of my XTC Project - Its derived from the original from the Scope installation - Really, I hope its not too big -
Attachments
Scope XTC Mode.jpg
Scope XTC Mode.jpg (130.04 KiB) Viewed 2103 times

fraz
Posts: 837
Joined: Fri Jun 03, 2005 4:00 pm
Location: Springfield !

Re: XTC Project

Post by fraz » Tue Nov 22, 2011 5:33 am

Not too big-gee.

I got this XTC sort of working - Some useful tips please on this without marmalising the project that works! - well sort of.

Don't know what to do with the merge unit? - tried one or two things but are inactive in Cubase. Tried this unit into ASIO dest-project did load but there were no ins/outs I think - headache so I resorted to something that works and to do that I stuck to the original project as closely as possible.

Don't need loads of ins-2 mic at the moment is fine
Same for outs but will add more modules etc.....

Been hard this has but I've got this online so lets move forward, thanks in advance :roll:

fraz
Posts: 837
Joined: Fri Jun 03, 2005 4:00 pm
Location: Springfield !

Re: XTC Project

Post by fraz » Tue Nov 22, 2011 5:25 pm

Any thoughts? anyone.... :lol: .....where have you all gone?

Kenf2
Posts: 21
Joined: Tue Aug 02, 2011 1:25 am

Re: XTC Project

Post by Kenf2 » Mon Nov 28, 2011 12:24 pm

Not sure what you are asking? Why do you have lots of modules that are not connected?
The merge unit is used if you want to use the 'export mixdown' in cubase' instead of mixing down in real time. There is a lot of information in the scope XTC manual.
Kenf

Post Reply