Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Discuss Scope XTC mode.
Post Reply
User avatar
erminardi
Posts: 1575
Joined: Fri Apr 30, 2004 4:00 pm
Location: Italy
Contact:

Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by erminardi » Mon Dec 04, 2017 6:31 pm

I'm just wondering if finally we have back the XTC (or VST/VSTi) feature in this new release?
Garyb?

Thanks :)
4PC + Scope 5.0 + no more Xite + 2xScope Pro + 6xPulsarII + 2xLunaII + SDK + a lot of devices (Flexor III & Solaris 4.1 etc.) + Plugiator.

User avatar
garyb
Posts: 21193
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by garyb » Mon Dec 04, 2017 8:15 pm

it's always been just an add-on.
the plan is to release it with it's own installer when it's ready.

User avatar
erminardi
Posts: 1575
Joined: Fri Apr 30, 2004 4:00 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by erminardi » Tue Dec 05, 2017 1:24 am

Cool, many thanks for the reply :)
4PC + Scope 5.0 + no more Xite + 2xScope Pro + 6xPulsarII + 2xLunaII + SDK + a lot of devices (Flexor III & Solaris 4.1 etc.) + Plugiator.

Wolferich
Posts: 60
Joined: Mon Dec 20, 2004 4:00 pm
Contact:

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by Wolferich » Wed Dec 13, 2017 12:12 pm

... but will it work with 64 bit clients? That would be sooooo cooool

User avatar
garyb
Posts: 21193
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: Is the new Scope 7 finally XTC compatible?

Post by garyb » Wed Dec 13, 2017 3:04 pm

will work?
those are dangerous words for unfinished software, but yes, i expect it to.

Post Reply