Page 1 of 1

ir loader ?

Posted: Fri Sep 21, 2018 1:11 am
by yowhi
scope does not has IR load devices. i know there are many of ir loader vst .. on our daw. but i just use that on scope only .
i wondering how you think about that ?

thanks

Re: ir loader ?

Posted: Fri Sep 21, 2018 5:28 am
by sepuka
It's most used wish in the list but...

Re: ir loader ?

Posted: Fri Sep 21, 2018 1:41 pm
by valis
You'd be better off using Nebula, if your system has a modern GPU: http://www.acustica-audio.com/store/t/nebula