PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Wed Jun 28, 2017 6:05 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: xite and a scope cards as xtc
PostPosted: Mon Dec 28, 2015 6:31 am 
Offline

Joined: Thu Aug 16, 2012 6:42 pm
Posts: 358
I was wondering if i could use my xite1 as main soundboard, and add a scope card and use it only as xtc, to use it into samplitude as vst-plugins ?
I think not, cause DAW can't handle 2 soundcards, but i'm not sure about this fact.
Thanks ! :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: xite and a scope cards as xtc
PostPosted: Mon Dec 28, 2015 8:07 am 
Offline

Joined: Sun Sep 15, 2002 4:00 pm
Posts: 2038
Location: Copenhagen
I don't think the model you propose will work, but I have something similar using live as XTC-host (PCI) and running XITE as a standalone (no ASIO drivers running) environment, connecting the two with ADAT. It kinda worked, but Live kept on crashing.
I never could figure out if live was the problem or Scope running in XTC-mode.

However, I do believe that if you can get a stable XTC-environment up and running on either the PCI-cards or the XITE and then route the XTC output to your SCOPE-standalone system it will work nicely :)

Please let me know if you get it working :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group