Why does Pulsar icon close when cubase open?

A space for learning and studying the Scope environment and music-making in general.

Moderators: valis, garyb

Post Reply
RobY_surf
Posts: 11
Joined: Mon Feb 06, 2006 4:00 pm
Location: israel
Contact:

Post by RobY_surf » Tue Feb 07, 2006 10:51 pm

The blue little icon next to the clock is shutting down everytime Cubase open.
What can/should i do?
THANKS AHEAD.

User avatar
at0m
Posts: 4585
Joined: Sat Jun 30, 2001 4:00 pm
Location: Bubble Metropolis
Contact:

Post by at0m » Wed Feb 08, 2006 10:58 am

Don't know how to fix this with a standard desktop - have you tried un-hiding the icon before loading Cubase?

Are you using an explorer/normal desktop? Cubase's pop-up, forced on top always, makes my desktop manager's tray (I don't have any taskbar or explorer.exe running by default) disappear too, so I made a batch file which refreshes the desktop after loading Cubase.

Is Scope still running after you're opened Cubase? Taskmanager will show no more sfp.exe process if it's closed down.
more has been done with less

RobY_surf
Posts: 11
Joined: Mon Feb 06, 2006 4:00 pm
Location: israel
Contact:

Post by RobY_surf » Wed Feb 08, 2006 1:13 pm

"so I made a batch file which refreshes the desktop after loading Cubase."
I Dont get it. My english is very wick so i will try to answer right.
Yes I do got a standard explorer with a standard desktop.
I Didnt understood your way to get those to programs going. Tell me more! Please!:)

<font size=-1>[ This Message was edited by: RobY_surf on 2006-02-08 13:14 ]</font>

RobY_surf
Posts: 11
Joined: Mon Feb 06, 2006 4:00 pm
Location: israel
Contact:

Post by RobY_surf » Wed Feb 08, 2006 1:23 pm

ho, and yes, the program Pulsar.exe does not found in the task manager after cubase is loaded...

User avatar
Nestor
Posts: 6360
Joined: Tue Mar 27, 2001 4:00 pm
Location: Fourth Dimension Paradise, Cloud Nine!

Post by Nestor » Tue Feb 21, 2006 7:49 pm

Download TaskbarRepairToolPlus!, it’s a great little app which is free to download, it fixes all the problems at that level. I have used it and solved some serious taskbar problems I had.

Post Reply