So i'm might start messing with the sts.

Talk about the STS series of Creamware samplers.
Post Reply
Liquid EDGE
Posts: 787
Joined: Sun Apr 04, 2004 4:00 pm
Location: Brighton England
Contact:

So i'm might start messing with the sts.

Post by Liquid EDGE » Thu Jul 21, 2011 2:47 am

The samplers are pretty much the only thing i don't really use on the scope system.
Mainly use kontact, again this is due to the vast amount of soundbanks for it.

Is there a load of soundbanks for the sts? I got a pulsar a while back and it came with a demo cd of soundbanks of various stuff. Anyhows what about today?

Or would it be a tool that would be best used for sampling on the fly - resampling the scope synths and stuff. well thats how i'm looking at them now.

Kontact for it's pre made sample/soundbanks.
Sts for on the fly sampling and processing.

jksuperstar
Posts: 1475
Joined: Mon Nov 15, 2010 12:57 pm

Re: So i'm might start messing with the sts.

Post by jksuperstar » Thu Jul 21, 2011 7:36 am

I haven't messed with it either yet, but supposedly it can load standard Akai sample banks. Those used to be the "standard" back in the day, so I'd search the web for those samples.

YedOrium
Posts: 21
Joined: Sun Jan 20, 2008 4:22 am
Contact:

Re: So i'm might start messing with the sts.

Post by YedOrium » Fri Jul 22, 2011 12:30 am

SF2, all soundfont(s) banks (and you can change the programme with mid,i like an expande,r on the fly )
And you can make your own banks with tools (downloaded on planetz ...)
I don't test the re sampler on th fly.

I hope it's help...
Yed

Post Reply