display problem

PC Configurations, motherboards, etc, etc
Post Reply
fraz
Posts: 837
Joined: Fri Jun 03, 2005 4:00 pm
Location: Springfield !

display problem

Post by fraz » Sat Nov 19, 2016 9:33 am

Hi,

Asus Z97-AR i7 4790k thunderbolt II EX dual card - Integrated graphics, HDMI & display port on mobo.

Testing computer - HDMI hooked up to a TV graphics display OK -

display port - adpater is connected to display port > VGA adapter - computer recognises Asus 19" digital monitor [but it's VGA] - so monitor is recongnised but no graphics output

Is this due to VGA being analog?

I do have a DVI version of same monitor which i'll try but just seeing if this will work on extended desktop

fraz
Posts: 837
Joined: Fri Jun 03, 2005 4:00 pm
Location: Springfield !

Re: display problem

Post by fraz » Sat Nov 19, 2016 1:12 pm

Sorted this out - VGA into display port was a no go as far as displaying the picture was concerned. I've dropped the VGA anyhow for this computer in question. It was an option to insert a graphics card but integrated is more convenient. It's a bit of a nightmare with the monitor to computer connection as I've got some older VGA monitors which may not be used, shame!

User avatar
JoPo
Posts: 1902
Joined: Wed Jun 05, 2002 4:00 pm
Location: VRRAAaaooOôOooommmh
Contact:

Re: display problem

Post by JoPo » Sun Nov 20, 2016 5:08 am

What I can say is : when I bought a new pc, I wanted to use the Integrated graphics. I had bad crack noises. I tried everything : unable usb's, moving pci cards, unable turbo or all those kind of features, etc... No luck. Then I purchased a graphic cards, small one, no fan, then no more bad noise...
> > > > > > > > > > > > --- Musica --> here ! ---< < < < < < < < < < < <

Post Reply