PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Mon Dec 11, 2017 1:27 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Steinberg VST System Link
PostPosted: Sat Feb 25, 2017 6:50 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jun 05, 2002 4:00 pm
Posts: 1892
Location: VRRAAaaooOôOooommmh
I connected 2 pc together. First I wanted to use VST link but you need 2 cubase licenses !! Wich application do you use on the other pc that support VST system link ? At the time I wanted to do the same I didn't found any : just to buy another cubase license ! I would have prefered to stop making music and start kniting, instead. I don't want to give Steinberg any € more.
But I'm curious to know how you did that.

Oops ! Sorry ! I see you use V-Stack ! But as said, it's 32bit and not compatible with big sample libraies I use. I think it's really puky to implement vst system link in cubase, then stop to support V-Stack ! Fucking steinberg ! When I asked to steinberg support how I could link my 2 pc, then told me to buy another cubase license ! :x

My both pc were already connected via adat : pc with xite <---> pc with pci cards. But I wanted to use the cpu power of the older one in cubase on the new one. And the from very far best solution I've found is vienna pro :
https://www.vsl.co.at/en/Vienna_Softwar ... uments_PRO
There is a 6.0 version but ... Expensive ! And the n°5 version is totally enough.

With a 1 Gbits/s network, you can use the entire power of the other pc or even several other ones.

I'm very satisfied and VEP worth it !

Ecco...

_________________
> > > > > > > > > > > > --- Musica --> here ! ---< < < < < < < < < < < <


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Steinberg VST System Link
PostPosted: Mon Sep 25, 2017 11:35 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 17, 2003 4:00 pm
Posts: 613
Location: Slovenia
Master computer -
Cubase 9 Artist
Windows 10 64bit Pro

Slave computer-
Cubase Elements 8
Windows 10 64bit Home

I'm using this type of connection if i want to use some more scope power from slave computer (synths...) and maybe few vst plugins.


Attachments:
scope-master-01.jpg
scope-master-01.jpg [ 142.02 KiB | Viewed 241 times ]
scope-slave-01.jpg
scope-slave-01.jpg [ 133.03 KiB | Viewed 241 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Steinberg VST System Link
PostPosted: Tue Sep 26, 2017 8:40 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jun 05, 2002 4:00 pm
Posts: 1892
Location: VRRAAaaooOôOooommmh
Great ! :)

_________________
> > > > > > > > > > > > --- Musica --> here ! ---< < < < < < < < < < < <


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group