Modutf

Scope device files created using the Scope SDK

Moderators: valis, garyb

Post Reply
fra77x
Posts: 889
Joined: Tue Apr 17, 2001 4:00 pm

Modutf

Post by fra77x » Sun Feb 02, 2014 7:12 pm

utf
Last edited by fra77x on Wed Apr 23, 2014 4:07 pm, edited 3 times in total.

User avatar
Roland Kuit
Posts: 670
Joined: Fri Dec 28, 2012 1:42 pm
Location: NL/SWE
Contact:

Re: Modular seq

Post by Roland Kuit » Sun Feb 02, 2014 11:41 pm

Yes, it works fine :)
I did midi out from your shell to Mod IV midi in.
Midi in to a drum module and a got a pattern.
Avant-electronic composer | synthesis research | lecturer
http://www.rolandkuit.com/

fra77x
Posts: 889
Joined: Tue Apr 17, 2001 4:00 pm

Re: Modular seq

Post by fra77x » Mon Feb 03, 2014 8:18 am

When you change values in the mds-8 sequencer does it works ok?

User avatar
Roland Kuit
Posts: 670
Joined: Fri Dec 28, 2012 1:42 pm
Location: NL/SWE
Contact:

Re: Modular seq

Post by Roland Kuit » Mon Feb 03, 2014 9:20 am

Ah, sorry to busy for that. Just tested trigger pulses.
Avant-electronic composer | synthesis research | lecturer
http://www.rolandkuit.com/

djmicron
Posts: 1097
Joined: Wed Jul 23, 2003 4:00 pm
Location: Milano
Contact:

Re: Modular seq

Post by djmicron » Mon Feb 03, 2014 2:18 pm

it works at first load and changes are working.
After saving the modular and loading it again, it works with the actual sequence, but changes aren't working.
I can apply changes only by switching project samplerate master|slave back and forth, or by assigning the modular to a new dsp.
Image

fra77x
Posts: 889
Joined: Tue Apr 17, 2001 4:00 pm

Re: Modular seq

Post by fra77x » Mon Feb 03, 2014 2:26 pm

Because it is a mdl* can you check if it works when you don't save again the device?
In my system it works even if i save it again. (but i haven't reload it)

* i mean you can make changes and just save the project without saving the device

Do you think i should upload that mod2 shell empty or is it ok that way?

Thanks

djmicron
Posts: 1097
Joined: Wed Jul 23, 2003 4:00 pm
Location: Milano
Contact:

Re: Modular seq

Post by djmicron » Mon Feb 03, 2014 2:42 pm

leaving the mdl as is, it works, tried to save the project, closing scope, reopening scope, loading the project and it works fine.

Then i tried to load the pattern sequencer and i get some dsp load/communication error messages.

We could load it inside another modular shell with specific in/out routing to manage the pattern seq modules.

Good job, at least it works on the xite.
Image

fra77x
Posts: 889
Joined: Tue Apr 17, 2001 4:00 pm

Re: Modular seq

Post by fra77x » Mon Feb 03, 2014 2:51 pm

Thank you,

yes i'll try to see the pattern sequencer now.

Anyway,
Enjoy...

fra77x
Posts: 889
Joined: Tue Apr 17, 2001 4:00 pm

Re: Modular seq

Post by fra77x » Mon Feb 03, 2014 3:06 pm

I upload here a modular shell the old Electra. The sequencers are working and the pattern sequencer.

I assigned it to dsp 6.

Enjoy
Last edited by fra77x on Wed Apr 23, 2014 3:42 pm, edited 1 time in total.

djmicron
Posts: 1097
Joined: Wed Jul 23, 2003 4:00 pm
Location: Milano
Contact:

Re: Modular seq

Post by djmicron » Mon Feb 03, 2014 3:57 pm

very good.
Image

fra77x
Posts: 889
Joined: Tue Apr 17, 2001 4:00 pm

Re: Modular seq

Post by fra77x » Mon Feb 03, 2014 6:50 pm

Modular seqs timing and feeling is best.

Great we have them on xite again! :)

dawman
Posts: 13202
Joined: Sun Jul 24, 2005 4:00 pm
Location: PROJECT WINDOW

Re: Modular seq

Post by dawman » Sun Feb 09, 2014 5:52 pm

Thanks 4 this.

Liquid EDGE
Posts: 860
Joined: Sun Apr 04, 2004 4:00 pm
Location: Brighton England
Contact:

Re: Modutf

Post by Liquid EDGE » Sat Oct 29, 2016 6:53 pm

God i would love this!
Cant believe i missed it.

jksuperstar
Posts: 1536
Joined: Mon Nov 15, 2010 12:57 pm

Re: Modutf

Post by jksuperstar » Sat Oct 29, 2016 9:37 pm

+1

Pygmy Audio Farms
Posts: 653
Joined: Wed Jan 09, 2002 4:00 pm
Location: Modular IV

Re: Modutf

Post by Pygmy Audio Farms » Sun Oct 30, 2016 4:27 am

Me too

Post Reply