PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Fri Jun 23, 2017 9:24 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: DSP load balance with polyphony
PostPosted: Wed Oct 12, 2016 12:20 am 
Offline

Joined: Sun Nov 08, 2015 4:28 pm
Posts: 201
I'm trying to go from mono- to polyphony. I'm encountering - as expected - a lot of problems (i.e. DSP overload). But something seems to be wrong:
I've split my module into 2 modules having 16 partials each. In mono-mode, the load looks normal/balanced:
Attachment:
Monophone.png
Monophone.png [ 41.88 KiB | Viewed 363 times ]

In polymode (2 voices, 1 module is assigned to DSP 16 the other to 17), the load looks unbalanced:
Attachment:
polyphone(2).png
polyphone(2).png [ 39.89 KiB | Viewed 363 times ]

Any idea, how to solve this? In this situation, no sound can be produced. DSP seems to bead locked.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: DSP load balance with polyphony
PostPosted: Thu Oct 13, 2016 5:11 am 
Offline

Joined: Sun Nov 08, 2015 4:28 pm
Posts: 201
Somehow, the problem solved itself. Load is now 4000 on both DSPs without the infamous sat connection error.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group