Can't find file for STW devices

An area for people to discuss Scope related problems, issues, etc.

Moderators: valis, garyb

Post Reply
User avatar
Ricardo
Posts: 529
Joined: Tue Jan 08, 2002 4:00 pm
Location: Just an Englishman in Oz

Can't find file for STW devices

Post by Ricardo » Thu May 31, 2018 5:59 pm

Another issue
I get this message when trying to load an STW effect plugin
Untitled.jpg
Untitled.jpg (15.65 KiB) Viewed 636 times
It doesn't seem to exist on my computer, at least, I can't find it. Without it my STW eqs won't work. I've never had any problem with these before.

Any help would be great
Thanks
R

User avatar
astroman
Posts: 8000
Joined: Fri Feb 08, 2002 4:00 pm
Location: Germany

Re: Can't find file for STW devices

Post by astroman » Fri Jun 01, 2018 3:02 am

oh, the never ending story of the hidden/system file attributes in the dsp folder...
You dont't find that file because the name in he dialog is mapped to a different filename in the dsp.idx (text) file.
The file is right in place, but got the wrong attributes which happens for obscure reasons.
This should get you back on track:
Goto command prompt and navigate to the folder where it is and type

attrib -s -h *.dsp

This will remove both system and hidden attribs for all dsp files

User avatar
garyb
Posts: 21661
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: Can't find file for STW devices

Post by garyb » Fri Jun 01, 2018 10:33 am

that really is only in XP. file attribute problems don't happen in the newer OS.

those files aren't on the SC server?

which version of Scope?

User avatar
Ricardo
Posts: 529
Joined: Tue Jan 08, 2002 4:00 pm
Location: Just an Englishman in Oz

Re: Can't find file for STW devices

Post by Ricardo » Fri Jun 01, 2018 2:40 pm

Hi Gary
Win 10, scope 7. Never had this problem in XP or Win 7. I didn’t think to look on the server. Not sure if it’s a scope or stw problem.
Everything else is fine.
R

User avatar
garyb
Posts: 21661
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: Can't find file for STW devices

Post by garyb » Fri Jun 01, 2018 3:05 pm

i'm guessing that the actual file's name is different than the error message suggests.

all of the STW files that SC has are here:
http://scope.zone/index.php?id=1978&lg= ... _timeworks

perhaps there is another version than you have. which device(s) exactly?

User avatar
Ricardo
Posts: 529
Joined: Tue Jan 08, 2002 4:00 pm
Location: Just an Englishman in Oz

Re: Can't find file for STW devices

Post by Ricardo » Fri Jun 01, 2018 3:33 pm

Thanks Gary, I’ll have a look on the server. I have the STW bundle III. I only use the comps and eqs. You’re probably right about the file name, as there is no parallel eq or anything else that the message refers to.
R

User avatar
Ricardo
Posts: 529
Joined: Tue Jan 08, 2002 4:00 pm
Location: Just an Englishman in Oz

Re: Can't find file for STW devices

Post by Ricardo » Sat Jun 02, 2018 3:06 am

UPDATE:
Downloaded and reinstalled the STW bundle from the server and BINGO!!
Phew.
That file name does not exist btw. Probably a corrupt file of another name. May be it was what caused my previous problems as well. I wouldn't know.
Thanks +++ Gary
R

User avatar
garyb
Posts: 21661
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: Can't find file for STW devices

Post by garyb » Sat Jun 02, 2018 9:13 am

:)

Post Reply