AuxRack does not work!!

An area for people to discuss Scope related problems, issues, etc.

Moderators: valis, garyb

Post Reply
andresmar
Posts: 2
Joined: Tue Apr 17, 2018 1:08 am

AuxRack does not work!!

Post by andresmar » Fri Apr 27, 2018 12:42 am

I have the problem that when I load the AuxRack device and connect the same stereo output from my Adat source to several AuxRack inputs, only the L connections are kept, but not the R ones, when I open the project again. I have tried to reload the device and it happens the same ... Can someone help me ???

User avatar
garyb
Posts: 21657
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: AuxRack does not work!!

Post by garyb » Fri Apr 27, 2018 11:12 am

i've never seen this, but i usually use the aux racks inside mixer inserts.

reconnect the missing cable and then write an email to SC and let them know about your issue, so that it might get fixed eventually.

andresmar
Posts: 2
Joined: Tue Apr 17, 2018 1:08 am

Re: AuxRack does not work!!

Post by andresmar » Fri Apr 27, 2018 11:32 pm

How strange, I can not insert the AuxRack in any mixer (or any module of the Mix menu from Routing Window). Yes of course the MultiFX, but I want to create connections in parallel not in series. I will inform SC of this problem. Thanks Gary

User avatar
garyb
Posts: 21657
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: AuxRack does not work!!

Post by garyb » Fri Apr 27, 2018 11:39 pm

oops, my mistake. yes, i thought you meant the MultiFX. yes, write in to SC.

Post Reply