wave source for windows 10 64bit fixed in Scope 7?

An area for people to discuss Scope related problems, issues, etc.

Moderators: valis, garyb

Post Reply
User avatar
ARCADIOS
Posts: 1290
Joined: Tue Aug 02, 2005 4:00 pm
Location: GLYFADA ATHENS GREECE
Contact:

wave source for windows 10 64bit fixed in Scope 7?

Post by ARCADIOS » Tue Mar 27, 2018 8:00 am

Hi

nomatter bios disable eist c1 state etc... I always get these random glitches in wave source in Scope 5.1

Is wave source for windows 10 64bit fixed in Scope 7?
ELVISLIVES

User avatar
garyb
Posts: 21665
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: wave source for windows 10 64bit fixed in Scope 7?

Post by garyb » Tue Mar 27, 2018 10:57 am

no, but it should be in 7.1

it's not so simple.

User avatar
ARCADIOS
Posts: 1290
Joined: Tue Aug 02, 2005 4:00 pm
Location: GLYFADA ATHENS GREECE
Contact:

Re: wave source for windows 10 64bit fixed in Scope 7?

Post by ARCADIOS » Wed Apr 04, 2018 11:30 pm

:roll: since it is not resolved for so many years... I guess it is complicated.... or it is very very simple....
ELVISLIVES

User avatar
garyb
Posts: 21665
Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Location: ghetto by the sea

Re: wave source for windows 10 64bit fixed in Scope 7?

Post by garyb » Fri Apr 06, 2018 10:24 am

well, very, very simple is NOT what it is.

Post Reply