PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Mon Oct 23, 2017 1:54 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Unexpected DSP overload
PostPosted: Tue Jun 06, 2017 11:06 am 
Offline

Joined: Mon Feb 20, 2012 8:48 am
Posts: 16
Hi,

everytime i start scope software 5.1.2709-x64 with my project, i get a Unexpected DSP overload message.
I use Win 7 Ultimate SP1.
I can not set the sampler rate to 44.1

Many thanks


Attachments:
Unbenannt.PNG
Unbenannt.PNG [ 8.46 KiB | Viewed 501 times ]
Unbenannt2.PNG
Unbenannt2.PNG [ 87.74 KiB | Viewed 501 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Unexpected DSP overload
PostPosted: Tue Jun 06, 2017 11:38 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Posts: 20990
Location: ghetto by the sea
that is likely a motherboard issue.
what motherboard are you using?
if you don't know which motherboard, is there a make and model of the computer?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Unexpected DSP overload
PostPosted: Tue Jun 06, 2017 1:44 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 20, 2012 8:48 am
Posts: 16
Gigabyte G41MT-D3V


I moved the card inside the pci slot back-and forwards a bit.
Now it`s ok. It works.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Unexpected DSP overload
PostPosted: Tue Jun 06, 2017 2:44 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Apr 15, 2001 4:00 pm
Posts: 20990
Location: ghetto by the sea
:)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group