PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Wed Jun 28, 2017 6:02 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Have I killed my 2496 i/o Box??
PostPosted: Sat Nov 26, 2016 7:44 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jun 05, 2002 4:00 pm
Posts: 1690
Location: VRRAAaaooOôOooommmh
You could bring it to an electronics reparation shop.. They could try to fix it. Of course, it must cost you less than a second hand one... :roll:

_________________
> > > > > > > > > > > > --- Musica --> here ! ---< < < < < < < < < < < <


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Have I killed my 2496 i/o Box??
PostPosted: Mon Feb 20, 2017 1:42 am 
Offline

Joined: Sat Feb 18, 2017 2:55 am
Posts: 14
Hello! I get that all red short flashing.. just connect the box.. open the scope fusion platform, go to settings - routing and click on Hardware IO tab and select the device.. it will be powered and green.

I am not in front of the computer, but I hope this helps


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Have I killed my 2496 i/o Box??
PostPosted: Mon Feb 20, 2017 7:59 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 17, 2003 4:00 pm
Posts: 611
Location: Varies Between 30Hz & 20KHz
Sorry, no joy :-? Must have done that a hundred times.

_________________
"I’ve come to the conclusion that synths are like potatoes, they’re no good raw—you’ve got to cook ‘em, and I cooked these sounds for months before I got them to the point where they sounded musical to me." Lyle Mays


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Have I killed my 2496 i/o Box??
PostPosted: Mon Feb 20, 2017 9:18 am 
Offline

Joined: Sat Feb 18, 2017 2:55 am
Posts: 14
are you sure that the cable is deeply plugged in the luna card and box? It is strange, I had this issue, but solved it by adding the luna z link receive and send in the Hardware IO tab in the settings - routing menu... green light turned on and worked..


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Have I killed my 2496 i/o Box??
PostPosted: Mon Feb 20, 2017 9:29 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 17, 2003 4:00 pm
Posts: 611
Location: Varies Between 30Hz & 20KHz
Done it all. Different cables. If I push it in anymore the card will come out the front!

_________________
"I’ve come to the conclusion that synths are like potatoes, they’re no good raw—you’ve got to cook ‘em, and I cooked these sounds for months before I got them to the point where they sounded musical to me." Lyle Mays


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group