PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Sun Jun 25, 2017 9:20 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic  [ 7425 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 149  Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
No unread posts Static

catscratch

3

415

Thu Nov 24, 2016 11:30 am

garyb View the latest post

No unread posts Problem installing Pulsar under windows 7

vlaad3

7

531

Tue Nov 15, 2016 1:01 am

garyb View the latest post

No unread posts still having crackles sonic core 5.1 64 bit z800

Manomars

17

661

Mon Nov 14, 2016 10:14 pm

Manomars View the latest post

No unread posts pops, clicks and audio dropouts on windows 10

Joey

7

620

Thu Nov 10, 2016 4:01 pm

pwhitmaker View the latest post

No unread posts Xite @ 96khz # channels

catscratch

5

343

Wed Nov 09, 2016 1:24 pm

catscratch View the latest post

No unread posts Attachment(s) reason 9.1 wont work with scope 5.1

Manomars

7

446

Wed Nov 02, 2016 3:38 pm

garyb View the latest post

No unread posts Xite and 5.1.2709-x86 software: modular 2 and 3 patches bug

pranza

3

508

Sat Oct 29, 2016 5:03 pm

jksuperstar View the latest post

No unread posts Synths sequencer bug - temp workaround

djmicron

7

806

Sat Oct 29, 2016 4:06 pm

Liquid EDGE View the latest post

No unread posts CREAMWARE TDAT A16 MK I

dest4b

12

589

Mon Oct 24, 2016 12:32 am

garyb View the latest post

No unread posts Audio crackles with XITE-1

Tau

8

493

Tue Oct 18, 2016 5:04 pm

ronnie View the latest post

No unread posts How many STDM

littlewoodg

7

483

Wed Oct 12, 2016 11:53 am

garyb View the latest post

No unread posts XITE-1 + A16 Ultra w/ Z-Link I’m only getting 8 channels I/O

53E7

2

315

Wed Sep 28, 2016 6:29 am

53E7 View the latest post

No unread posts Attachment(s) Sequential Circuits Pro-One filter

JoPo

8

589

Thu Sep 15, 2016 6:28 am

JoPo View the latest post

No unread posts OsirisXP not loading and error win7 64

faxinadu

3

447

Thu Sep 01, 2016 9:02 am

garyb View the latest post

No unread posts Some questions on upgrading to 5.1

nipp&patt

6

560

Thu Sep 01, 2016 12:28 am

nipp&patt View the latest post

No unread posts Playback problem (multimedia driver)

sandrob

5

435

Wed Aug 31, 2016 10:26 am

sandrob View the latest post

No unread posts Ageing card symptoms

frokka

10

668

Tue Aug 30, 2016 4:04 pm

garyb View the latest post

No unread posts ZARG RD DRUM out of rythm Step sequenser on MIDI

ARCADIOS

7

522

Sun Aug 28, 2016 10:31 am

djmicron View the latest post

No unread posts Driver instalation in Win10

sandrob

2

361

Sun Aug 28, 2016 8:50 am

sandrob View the latest post

No unread posts Very odd behaviour with sonar platinum ASIO out

bosone

2

345

Mon Aug 22, 2016 2:29 am

bosone View the latest post

No unread posts stdm-cable (do it yourself)

seyit_26

2

503

Sun Aug 21, 2016 2:19 am

faxinadu View the latest post

No unread posts ProTools outputs limited in to S-C v5.1 ?

MrV

0

346

Sat Aug 20, 2016 11:08 pm

MrV View the latest post

No unread posts Attachment(s) no drivers under Windows 10Pro Build 14393release 160715-161

Wolferich

11

760

Sun Aug 14, 2016 4:12 am

BoBiS View the latest post

No unread posts Attachment(s) Windows 8 x64: Unable to install Scope driver

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3, 4 ]

VeryPSB

68

9738

Thu Aug 11, 2016 5:32 pm

garyb View the latest post

No unread posts Attachment(s) problem with the delay fx at different latency times.

ta7

2

377

Tue Aug 02, 2016 7:57 am

ta7 View the latest post

No unread posts Attachment(s) SMT 1632 - 14 channel wont work

sandrob

16

645

Sun Jul 31, 2016 6:47 am

sandrob View the latest post

No unread posts Attachment(s) Could not find any audio devices?

asktoby

4

422

Fri Jul 29, 2016 9:02 am

garyb View the latest post

No unread posts Routing window screensets mess with ZARG RD DRUM Solo Button

ARCADIOS

4

437

Thu Jul 28, 2016 9:26 am

ARCADIOS View the latest post

No unread posts PCI MASTER OVERLOAD

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

ta7

30

2141

Wed Jul 27, 2016 12:14 pm

ta7 View the latest post

No unread posts Attachment(s) Problems wen running several PCI cards

FernandoHood

9

700

Tue Jul 26, 2016 5:25 am

53E7 View the latest post

No unread posts v5.1 Project window , Wav Source no output

MrV

2

361

Fri Jul 22, 2016 6:51 am

MrV View the latest post

No unread posts Attachment(s) Audio glitch problem

fidox

7

632

Mon Jul 18, 2016 11:21 am

fidox View the latest post

No unread posts connect Scope (14 dsp) with PCIe to PCI external enclosure?

BoBiS

12

881

Wed Jul 13, 2016 4:37 pm

Marco View the latest post

No unread posts Attachment(s) Modular losing voices.

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

zerocrossing

36

1491

Sun Jul 10, 2016 1:51 pm

zerocrossing View the latest post

No unread posts Minimax no sound output on Scope PCI cards

t_tangent

5

499

Fri Jul 01, 2016 6:00 pm

t_tangent View the latest post

No unread posts Scope Sound Card on Win 8.1

smuhtadov69

3

424

Tue Jun 28, 2016 11:13 am

garyb View the latest post

No unread posts Which ASIO in my project?

erminardi

3

356

Tue Jun 21, 2016 11:01 am

garyb View the latest post

No unread posts boards not found

catscratch

6

405

Tue Jun 14, 2016 11:06 am

catscratch View the latest post

No unread posts Attachment(s) DSP file chorus effekt module

naquela

5

505

Sat Jun 11, 2016 2:07 am

astroman View the latest post

No unread posts connecting another soundcard

judiefre1

7

523

Wed Jun 08, 2016 10:43 am

astroman View the latest post

No unread posts Problems loosing channels after Rotor SE demo.

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

zerocrossing

35

1008

Tue Jun 07, 2016 1:54 am

Bud Weiser View the latest post

No unread posts A16 Ultra PSU

cju198

15

584

Mon May 30, 2016 12:29 pm

astroman View the latest post

No unread posts Scope Issues

JonJ

4

384

Sun May 22, 2016 11:14 am

garyb View the latest post

No unread posts Scope crashes just after start up

delron22

4

627

Tue May 17, 2016 12:52 pm

wouterz View the latest post

No unread posts Attachment(s) Set "CPU Affinity" to CORE 0 to use 64bit Scope ASIO

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

dbmac

26

1461

Mon May 09, 2016 10:42 am

Yogimeister View the latest post

No unread posts Win7 A16 sounded like white noise this was the fix

dynamixii

0

472

Thu May 05, 2016 2:56 pm

dynamixii View the latest post

No unread posts Attachment(s) Cannot use my Xite-1 for more than 1 minute

neuromantik

13

778

Thu May 05, 2016 2:22 pm

JoPo View the latest post

No unread posts Attachment(s) VCR128,VCR-S,Syncplate Souce and Dest Modules Problem

gigisound

5

864

Tue Apr 26, 2016 1:03 pm

astroman View the latest post

No unread posts Sync Pllate Setting Up ETC

Scotty_123

6

687

Tue Apr 26, 2016 12:40 pm

garyb View the latest post

No unread posts PINGUIN audiometer on Win7, 10 - 64 bit

diegomaggi

1

370

Sat Apr 23, 2016 9:26 am

garyb View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 7425 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 149  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


New posts    No unread posts No new posts    Announce Announcement
New posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group