PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Fri Aug 18, 2017 3:56 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic  [ 7436 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 149  Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
No unread posts Portaudio ASIO apps - Melodyne, Harrison Mixbus, Bitwig, Max

Eanna

8

587

Tue Sep 01, 2015 4:59 am

Eanna View the latest post

No unread posts Hallo

ta7

8

344

Sun Aug 30, 2015 3:36 am

ta7 View the latest post

No unread posts HELP !

JoPo

16

656

Thu Aug 27, 2015 3:53 am

stonberg View the latest post

No unread posts Attachment(s) Soldering a capacitor

frokka

5

780

Mon Aug 17, 2015 2:09 pm

frokka View the latest post

No unread posts Attachment(s) noise in sequencer

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

scopus

24

1108

Mon Aug 10, 2015 9:48 am

ronnie View the latest post

No unread posts Attachment(s) Ducker ...

JoPo

3

318

Sun Aug 09, 2015 3:44 am

JoPo View the latest post

No unread posts Blackbox TDelay II preset crash Scope

yayajohn

4

381

Tue Aug 04, 2015 1:38 pm

yayajohn View the latest post

No unread posts Attachment(s) A16 Ultra Died

TOM.DJ

5

392

Tue Jul 28, 2015 1:23 pm

jksuperstar View the latest post

No unread posts Sonic Core A16 Ultra chip misoperating

blabba

3

465

Fri Jul 24, 2015 8:39 am

garyb View the latest post

No unread posts Arturia Minibrute mono audio output

nextwave

3

335

Sun Jul 19, 2015 8:10 pm

tlaskows View the latest post

No unread posts XITE Communications Issue

grappa

5

406

Sun Jul 19, 2015 1:30 am

JoPo View the latest post

No unread posts Attachment(s) Windows 8.1 64bit Scope 5.1 "Can't find DSP file..."

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

bob4u

25

1493

Sat Jul 18, 2015 11:36 pm

fidox View the latest post

No unread posts Cakewalk reported latency different than what it should be?

tlaskows

7

383

Fri Jul 17, 2015 7:56 am

jksuperstar View the latest post

No unread posts phase in scope analog dest (xlr)

ARCADIOS

5

355

Sun Jul 05, 2015 8:30 am

garyb View the latest post

No unread posts P2 ADAT A source is OOO

kaoutchou

3

330

Wed Jul 01, 2015 10:36 am

kaoutchou View the latest post

No unread posts Open GL

Music Manic

7

732

Tue Jun 30, 2015 5:00 pm

ronnie View the latest post

No unread posts WIndows 8.1 / XITE-1 Link Please

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

dawman

28

917

Tue Jun 23, 2015 6:54 pm

dawman View the latest post

No unread posts Pulsar 2 on G4 mac running os9- trying to connect to logic 6

ubergrafik

4

438

Sat Jun 20, 2015 4:52 pm

hubird View the latest post

No unread posts I think I found an ADAT plate midi cable

tlaskows

6

329

Fri Jun 19, 2015 3:47 pm

tlaskows View the latest post

No unread posts Attachment(s) Scope Adat B not connected

Blackman-Robotics

8

400

Wed Jun 17, 2015 12:33 pm

Blackman-Robotics View the latest post

No unread posts Delay after playing a note and hearing a sound?

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

tlaskows

26

864

Tue Jun 16, 2015 12:55 am

tlaskows View the latest post

No unread posts Attachment(s) sys files - issue on latest Win 8 x64 - CAUSE CONFIRMED

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3, 4 ]

dante

70

5174

Fri Jun 12, 2015 10:39 pm

fidox View the latest post

No unread posts Running DAS MASTER IT and C350 on 64 Bit Windows

ronnie

15

672

Fri Jun 12, 2015 2:22 pm

tlaskows View the latest post

No unread posts A16 Ultra issue

pdistefano

2

340

Thu Jun 11, 2015 9:14 am

garyb View the latest post

No unread posts Luna Card Communications Error

mausmuso

5

338

Thu Jun 11, 2015 2:15 am

tlaskows View the latest post

No unread posts 4.5 under Windows 10 x32 (flight 10041)

jta

12

672

Mon Jun 01, 2015 12:17 pm

tlaskows View the latest post

No unread posts MIDI CC# 95 Bypass Distortion

dawman

10

560

Sun May 31, 2015 6:18 pm

dawman View the latest post

No unread posts Stuck MIDI notes?

tlaskows

16

1490

Thu May 21, 2015 11:20 am

jksuperstar View the latest post

No unread posts Windows 8

Roland Kuit

0

323

Sun May 17, 2015 9:23 pm

Roland Kuit View the latest post

No unread posts Attachment(s) Pro wave bad messages

JoPo

4

318

Sun May 17, 2015 9:58 am

garyb View the latest post

No unread posts Just started happening... annoying noise when opening Sonar

tlaskows

11

427

Sun May 10, 2015 7:25 am

tlaskows View the latest post

No unread posts Xite-1 dead

klartraum

6

520

Sun May 10, 2015 7:23 am

tlaskows View the latest post

No unread posts Random Clicks on ASIO Playback

bluegreengold

12

987

Mon May 04, 2015 8:59 am

garyb View the latest post

No unread posts What Happened?

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

ronnie

27

986

Wed Apr 29, 2015 4:50 pm

hubird View the latest post

No unread posts Problems with wave module and samplerate (Win7 64bit)

Shot

5

577

Mon Apr 27, 2015 6:00 pm

frokka View the latest post

No unread posts sound distorted in creamware powersampler

antonio5

6

515

Mon Apr 27, 2015 9:22 am

garyb View the latest post

No unread posts Creamware A16 Ultra / Pulsar 2 - something is unhappy

cjw1378

17

1998

Thu Apr 23, 2015 7:32 am

faxinadu View the latest post

No unread posts SFP 3.1 and Windows 7 64bit

fidox

4

535

Tue Apr 21, 2015 3:35 am

fidox View the latest post

No unread posts Sound Card Source and Dest modules - anyone got it working?

faxinadu

2

372

Mon Apr 20, 2015 9:18 am

ShogunSpy View the latest post

No unread posts Grrrr...Scope synths won't play...

revel8or

2

325

Sun Apr 12, 2015 12:03 pm

hubird View the latest post

No unread posts Multiple Mattomat on the xite

djmicron

0

385

Sat Apr 11, 2015 7:04 pm

djmicron View the latest post

No unread posts Attachment(s) STM 48 mixer auxes not working?

Music Manic

8

947

Thu Apr 09, 2015 2:17 pm

Music Manic View the latest post

No unread posts Attachment(s) Mattomat midi bug

catscratch

9

682

Thu Apr 09, 2015 6:00 am

catscratch View the latest post

No unread posts Hardware Error on PCI Card

Trööt

4

504

Tue Apr 07, 2015 12:55 am

dante View the latest post

No unread posts portaudio won't load

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

soren_jepsen

29

1746

Mon Apr 06, 2015 7:43 pm

garyb View the latest post

No unread posts Mattomat Win7 64bit

yayajohn

1

341

Fri Apr 03, 2015 12:33 am

cheskylow View the latest post

No unread posts Disappearing MIDI Problem in DAW (Ableton)(SOLVED)

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3 ]

53E7

56

5744

Tue Mar 31, 2015 11:00 pm

ikemhla View the latest post

No unread posts cant`t find DSP file oscar.dll Please check instalation

tuzzan

5

927

Sun Mar 15, 2015 3:23 pm

garyb View the latest post

No unread posts Midi CC presets bugged? - yes, confirmed!

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3 ]

petal

43

2250

Sun Mar 15, 2015 7:17 am

petal View the latest post

No unread posts SDK5.1 screws up standalone ASIO (XTC) -here's how to fix it

pranza

1

264

Mon Mar 09, 2015 1:44 pm

jksuperstar View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 7436 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 149  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 2 guests


New posts    No unread posts No new posts    Announce Announcement
New posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group