PlanetZ@scopeusers.com

Scope Users Community
It is currently Tue Nov 21, 2017 11:35 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic  [ 7458 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 150  Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
No unread posts Xite Scope 5.1 random cracks and noises

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3 ]

maggiau

55

2742

Mon Feb 29, 2016 7:22 pm

Marco View the latest post

No unread posts System crashes ASIO

winger

7

593

Sun Feb 28, 2016 3:48 pm

winger View the latest post

No unread posts Windows Downgrade

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

dawman

21

1411

Fri Feb 26, 2016 2:20 pm

ronnie View the latest post

No unread posts Copy Protection Violation Message

dawman

15

925

Fri Feb 26, 2016 2:00 pm

ronnie View the latest post

No unread posts Jhulk ...anyone ?

MrV

7

883

Sun Feb 21, 2016 11:50 am

dante View the latest post

No unread posts Noise from midi

catscratch

2

537

Sun Feb 21, 2016 11:24 am

catscratch View the latest post

No unread posts Attachment(s) !!!!!!!!! WAVELAB 7 & SCOPE ISSUE RESOLVED !!!!!!!!

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3 ]

babaorum

45

9567

Sat Feb 20, 2016 11:51 am

JoPo View the latest post

No unread posts Attachment(s) 64bit wave source/dest no solution?

faxinadu

19

1156

Sat Feb 20, 2016 11:50 am

JoPo View the latest post

No unread posts CC remapping tool for SFP?

dehuszar

3

661

Wed Feb 17, 2016 8:16 am

PaulSh View the latest post

No unread posts connecting pulsar to Cubase 6

ExcelMusicStudio

5

708

Sun Feb 14, 2016 4:00 pm

garyb View the latest post

No unread posts auto routing audio does not work

ARCADIOS

0

553

Fri Feb 12, 2016 11:45 pm

ARCADIOS View the latest post

No unread posts Can Scope's WAVE source work in XTC without project loaded?

ARCADIOS

12

875

Wed Feb 10, 2016 1:07 am

ARCADIOS View the latest post

No unread posts XITE-1 Modern Laptop

pac0r

11

895

Sat Feb 06, 2016 3:56 am

tlaskows View the latest post

No unread posts no sound and no samplerate problem heeeeeeeeelp

faxinadu

3

559

Fri Feb 05, 2016 10:22 am

faxinadu View the latest post

No unread posts I installed SDK 5 64bit on windows 10... but it says cannot

ARCADIOS

17

1042

Thu Feb 04, 2016 1:03 pm

garyb View the latest post

No unread posts MOVEQ+8 presets "Compare not working"

ARCADIOS

0

592

Wed Feb 03, 2016 3:50 am

ARCADIOS View the latest post

No unread posts Attachment(s) Xite 1 + A16u's and wordclock

grappa

3

568

Tue Feb 02, 2016 3:08 pm

garyb View the latest post

No unread posts Attachment(s) Disturbing communication message

JoPo

9

694

Mon Feb 01, 2016 2:41 pm

JoPo View the latest post

No unread posts Self Noise

grappa

6

624

Tue Jan 26, 2016 11:49 pm

grappa View the latest post

No unread posts Attachment(s) Scope 5 64 Bit runs as 32 bit - Reason 8 won't load

crae

4

531

Tue Jan 26, 2016 1:24 pm

garyb View the latest post

No unread posts Attachment(s) XITE Error

grappa

11

747

Tue Jan 26, 2016 9:43 am

grappa View the latest post

No unread posts Audio Turning Into Farts

dawman

18

1109

Sun Jan 24, 2016 1:31 pm

dawman View the latest post

No unread posts Problems with Win10:Abelton doenst load ASIO drivers (solved

Blaubaer

2

543

Sun Jan 24, 2016 3:39 am

Blaubaer View the latest post

No unread posts Attachment(s) BUG Midi-Monitor

Spielraum

19

1145

Fri Jan 15, 2016 8:31 am

dawman View the latest post

No unread posts Attachment(s) Windows 10 Driver error

crae

4

686

Mon Jan 11, 2016 11:32 am

garyb View the latest post

No unread posts Windows 10 Pro 64bit doesn't want to play wave/mp3

fidox

10

893

Mon Jan 11, 2016 1:46 am

marcianus View the latest post

No unread posts Attachment(s) Scope Windows are hidden&terms outside of the Monitor

Marco

9

609

Mon Jan 04, 2016 2:19 pm

Marco View the latest post

No unread posts pci weakness on Asus B85plus

roy thinnes

8

510

Mon Jan 04, 2016 11:19 am

garyb View the latest post

No unread posts "Inserts" module?

asktoby

2

387

Thu Dec 31, 2015 2:00 pm

asktoby View the latest post

No unread posts Rocksmith audio settings

asktoby

2

444

Wed Dec 30, 2015 2:03 am

asktoby View the latest post

No unread posts Anybody with Protone and an SFP 4.5 install have these DSP?

gruebleengourd

0

423

Tue Dec 29, 2015 3:12 pm

gruebleengourd View the latest post

No unread posts Scope Mixer Mono - Pre or post fade?

Music Manic

3

371

Sun Dec 27, 2015 11:29 am

garyb View the latest post

No unread posts A16 Ultra connected via Z-link. strange behaviour

blabba

2

396

Thu Dec 24, 2015 1:39 pm

RA View the latest post

No unread posts Attachment(s) Mixing in Scope - Device latencies/phase problems

[ Go to pageGo to page: 1 ... 6, 7, 8 ]

Yogimeister

156

6707

Thu Dec 24, 2015 6:42 am

RA View the latest post

No unread posts parameter change is cracking sound !

Spielraum

3

503

Mon Dec 07, 2015 1:28 pm

Spielraum View the latest post

No unread posts Attachment(s) LBH VIII presets

gruebleengourd

11

624

Sat Dec 05, 2015 3:01 am

Spielraum View the latest post

No unread posts 2x Pulsar 2, Windows 7, "hardware version 20 detected"

micuitar

9

1794

Thu Dec 03, 2015 2:08 pm

tlaskows View the latest post

No unread posts Missing files

1Squid

2

332

Thu Dec 03, 2015 8:48 am

jksuperstar View the latest post

No unread posts Attachment(s) Don't mess with the copy protection - WTF!?

petal

8

385

Wed Dec 02, 2015 7:45 pm

hubird View the latest post

No unread posts Attachment(s) Live 9.5 64 bit not able to load XITE-1 (SOLVED)

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3 ]

zerocrossing

54

1603

Wed Nov 18, 2015 11:29 am

tlaskows View the latest post

No unread posts MIDI gone!

zerocrossing

3

298

Mon Nov 16, 2015 10:57 pm

zerocrossing View the latest post

No unread posts Project corruption?

tlaskows

11

411

Fri Nov 13, 2015 5:17 am

tlaskows View the latest post

No unread posts midi control a button on ControlRoom

babaorum

2

234

Sun Nov 08, 2015 5:14 am

tlaskows View the latest post

No unread posts Stereo vs Mono Channels

Music Manic

5

269

Sat Nov 07, 2015 11:46 am

garyb View the latest post

No unread posts Can't find drive on startup error

bluegreengold

7

322

Tue Nov 03, 2015 9:10 pm

Music Manic View the latest post

No unread posts USB Cutting out

Music Manic

9

362

Tue Nov 03, 2015 6:37 pm

Music Manic View the latest post

No unread posts Presonus Update Scope Compatibility

mausmuso

5

525

Sat Oct 31, 2015 9:41 am

garyb View the latest post

No unread posts ERROR: InstallDriver returned -2

asktoby

7

445

Fri Oct 30, 2015 11:22 am

garyb View the latest post

No unread posts MIDI feedback loop? Crashes the PCI cards :(

tlaskows

3

226

Sun Oct 25, 2015 11:36 am

tlaskows View the latest post

No unread posts Attachment(s) Anyone successfully using Cubase Pro 8 with Scope on XITE?

[ Go to pageGo to page: 1 ... 5, 6, 7 ]

Mr Arkadin

122

5683

Sat Oct 17, 2015 5:04 pm

tlaskows View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 7458 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 150  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


New posts    No unread posts No new posts    Announce Announcement
New posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate to help support this community


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group