Search found 32 matches

by Strictly East
Sat Oct 13, 2018 1:12 am
Forum: Problem Solving
Topic: Crackles in audio with Reaper
Replies: 6
Views: 315

Re: Crackles in audio with Reaper

I also had cracking with reaper (luna+ pulsar2 connected to an a16 ultra)
Finally it was the appropriate connection technology that was at issue, if the connector is not completely in its place, it will only be half a millimeter and it will cause cracking.
by Strictly East
Thu Oct 11, 2018 7:17 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

my mistake is probably there, I always buy premium cables
by Strictly East
Thu Oct 11, 2018 6:15 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

I put my hands and head in the a16, dismantled completely, by blocking the connectors I finally managed to lock the cables... On the Pulsar side it's more technical, on 1 mm of connection it causes noise so I have to block the cables so that they can't move anymore, otherwise I have the right to cra...
by Strictly East
Thu Oct 11, 2018 1:22 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

Okay so to have 16 tracks, I have to be in 48khz maximum

Thanks for the help, I'll give you some news if I can get all this to work properly
by Strictly East
Thu Oct 11, 2018 12:49 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

what do you mean by double channel? I set the samplerate to 48khz but still the same, white noise adatA fixed red indicator and adatB indicator flashing with the a16 in master With the scope in master, adatA fixed red indicator and adatB flashing indicator, and I have audio clicks at times Whether I...
by Strictly East
Wed Oct 10, 2018 8:00 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

Yes!!!!!! but noooooooon!!!!!!! I finally decided to force the connectors which are all in place except the adatA in of the a16 which I can't lock. So now 96, 48, 44.1 and 32khz scope in master the a16 on adat, large discontinuous parasites red indicator on the samplerate setting adatA fixed, the ad...
by Strictly East
Wed Oct 10, 2018 6:50 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

the joy of the second hand, anyway, thank you for your time
by Strictly East
Wed Oct 10, 2018 6:39 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

same results, the cables are new, the pulsar and the a16 bought second-hand, I found that the cable once locked is difficult to disconnect maybe that the plugs are worn.

Besides, I'm a little afraid to force the connections.
by Strictly East
Wed Oct 10, 2018 6:19 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

I have the red marking in samplerate on zlink when I plug it in. I think I found out where the problem came from, this is the first time I've used adat cables so I just connected them I just noticed on the A16 that I can push the cable connector a little more until I hear a click! I only get there o...
by Strictly East
Wed Oct 10, 2018 12:38 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

red led on the adat selection of the a16
by Strictly East
Wed Oct 10, 2018 12:35 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

green led on the a16 master and 96khz
by Strictly East
Tue Oct 09, 2018 11:41 pm
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

So it seems that the a16 I bought has a problem
by Strictly East
Tue Oct 09, 2018 9:54 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

Neither of them is marked in red
by Strictly East
Tue Oct 09, 2018 9:06 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

No change in 48 khz for connectors, adatA and B optical signal on the Pulsar outputs, at the end of the cable on the adatA and B input of the a16 optical signal. Optical signal on the output of the a16 adatA and B, at the end of the cable on the input of the card its optical signal. The connectivity...
by Strictly East
Tue Oct 09, 2018 7:51 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

I can only select the samplerate on the a16 when it is in master (96khz)
On the scope I am also in 96khz
by Strictly East
Tue Oct 09, 2018 7:28 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

The presonus is just connected by audio to the inputs of the a16 so it can't be master I have the 4 adat in and out connected from the card to the a16 So if the scope is in slave and the A16 in master. the master led of the a16 is in green and I can select the samplerate, but in reaper "the scope ap...
by Strictly East
Tue Oct 09, 2018 6:32 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

I'm starting to understand my mistake, the a16 ultra becomes master, so I have to put the system in slave in the samplerate setting of the scope.
is that right?
by Strictly East
Tue Oct 09, 2018 6:26 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

I thought that adat et spdif was the same thing?
I use sssnake optical cables Toslink/Toslink plugs

what do you mean by master clock?
by Strictly East
Tue Oct 09, 2018 6:12 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

Indeed the project for the Luna 24/96 was fully connected to the stm 1632, it is similar to the last project in screenshot. My Luna 24/96 project had 8 asio in and 8 asio out + the zlink when I installed the a16 ultra being convinced that I needed as much asio in as I needed asio out with the 16 cha...
by Strictly East
Tue Oct 09, 2018 5:45 am
Forum: Problem Solving
Topic: No signal in scope and daw
Replies: 53
Views: 852

Re: No signal in scope and daw

Yes everything is well adjusted, driver asio, asio in....
I don't even have a signal on the scope interface
Everything worked perfectly with the Luna 24/96, that's why I don't understand what can go wrong